miercuri, 25 mai 2022
AcasăLa ziActualitateSute de oameni au participat la un protest anti-vaccin şi anti-restricţii, la...

Sute de oameni au participat la un protest anti-vaccin şi anti-restricţii, la Oradea

În ziua în care la nivel național s-a înregistrat un record de diagnosticați cu Covid-19, iar în Bihor s-a marcat, de asemenea, un record pentru anul acesta, circa 400 de persoane s-au strâns, sâmbătă seară, în Piața Unirii din Oradea, într-un protest anti-vaccin şi anti-restricţii pentru persoanele nevaccinate.

Manifestarea a fost anunţată pe Facebook de doi orădeni, Andrei Boroş (consilier al deputatului ex-AUR Mihai Lasca) şi Adrian But (de asemenea un apropiat al parlamentarului), acesta din urmă fiind şi cel care a obţinut autorizaţia pentru manifestare. Sursele BIHOREANULUI susţin că But ar fi cerut Primăriei aviz pentru un protest cu marş prin oraş, însă nu a primit decât pentru o manifestare statică, în Piaţa Unirii, cu maximum 100 de persoane.

În centrul oraşului s-au adunat mai bine de 100 de oameni încă înainte de ora 18, ora anunţată pentru debutul protestului, iar ulterior şi alţi orădeni s-au alăturat nemulţumiţilor. În jurul orei 19, în piaţă erau aproape 400 de oameni, aproape toţi fără mască, iar mulţi însoţiţi de copiii. Puţini dintre ei au avut pancarte, iar printre mesajele afişate unul a ieşit în evidenţă: „Pandemia, pretext pentru dictatură! Nu suntem atât de deschişi la minte încât să ne cadă creierii pe jos!”.

Citiţi articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE