Sute de români donează pentru cetăţenii şi soldaţii din Ucraina

Data:

Apelul umanitar al jurnalistului şi activistului braşovean Radu Hossu, care a solicitat donaţii pentru dotarea Gărzii Civile Teritoriale, care luptă împotriva forţelor invadatoare ruse în zona Sloviansk, Donbas, unde păstrează legătura cu Andrei, un soldat ucrainean de origine română, a avut efectul scontat.

Radu Hossu a informat ieri că, pe lângă rezumatul ostilităţilor de pe front, are şi veşti bune. „Apelul meu este unul de succes. Peste 36.000 euro (!!!) s-au strâns în total, de când am anunțat că îmi doresc să-l ajut pe Andrei. Peste 30.000 euro s-au strâns doar în 4 zile (1, 2, 3 și 4 august). Vă mulțumesc tuturor!”, şi-a început mesajul de mulţumire Radu Hossu.

Citește și: Școala românească nu oferă cultură generală. Am învățat în România, am predat în China și Italia

Sute de donaţii pentru soldaţi 

Până joi au fost nu mai puţin de 533 de donaţii, iar sumele strânse vor permite atât ajutarea soldaţilor care luptă pentru libertatea Ucrainei, cât şi a civililor din zonele cele mai fierbinţi, unde este tot mai greu de găsit apă sau alimente, iar de medicamente uzuale nici nu mai poate fi vorba.

„Asta mi-a oferit posibilitatea să cumpăr nu doar partea tactică și de securitate (căști kevlar, veste antiglonţ și plăci ceramice de protecție oferite la un discount considerabil de Warzoneshop.ro), ci și o dronă de recunoaștere pentru colegii lui Andrei, echipament medical pentru prim ajutor și evident mașina 4×4, care este un Suzuki Vitara etc. Da, voi cumpăra și mâncare pentru pisici și câini!

Continuarea în Monitorul de Botoșani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Dumneavoastră întrebați, Parlamentul European vă răspunde

Anul trecut, oameni din întreaga UE au scris Parlamentului...

Iaşul devine jucător important pe piaţa logistică naţională

Iaşul are toate şansele să devină în viitor unul...