Tânăr prins beat și drogat la volan, în Teleorman

Data:

Polițiștii din Turnu Măgurele au depistat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un tânăr în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub infuența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent” precizează IPJ Teleorman.

N-a fost singurul șofer prins astfel la volan în acest sfârșit de săptămână. Pe 18 noiembrie, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Turnu Măgurele, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Citește și: Merită România să intre în Schengen?

Pe 19 noiembrie, a.c., ora 15.00, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Roșiori de Vede, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Foto: Facebook Politia Romana

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...

Tânără reținută după ce a furat banii părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești –...