Tânără cu doi copii, „executată” la un concurs organizat la Primăria Iași. A fost angajată fiica unei directoare din instituție

Data:

 

Candidata învinsă la concursul din Primărie câștigat de fiica directoarei de la Direcția Creșe va depune plângere penală: „Am dormit doar 4 ore pe noapte ca să am timp de învățat!”.
„Prințesa” nici nu avea diploma de studii cerută în concurs.

Membrii Comisiei de concurs refuză în mod sfidător să dea explicații publicului. Primăria a ajuns un fel de Olimp al zeilor care îi ignoră pe muritorii de rând.

România reală: o tânără cu doi copii este „executată” deși a învățat pe rupte, iar fiica unei directoare din Primărie este angajată deși nici măcar nu trebuia primită în concurs.

Alexandra Ceucă, candidata care a pierdut, în decembrie 2021, concursul pentru un post de consilier debutant în Primăria Iași, post care a ajuns la fiica unei șefe din instituție, va depune sesizare la Parchet și va cere daune de la municipalitate.

REPORTER de Iași a dezvăluit, acum două zile, că funcția a revenit Iulianei Bianca Ghioca, care, însă, nu avea studiile solicitate în anunțul de concurs. Ghioca a absolvit Comunicare și Relații Publice, iar postul presupunea studii inginerești sau economice.

Articolul integral, în ReporterIS!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...