luni, 6 decembrie 2021
AcasăLa ziTârg de adopții canine, luni, în Craiova. Fiecare cățel adoptat va primi...

Târg de adopții canine, luni, în Craiova. Fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă

Iubitorii de animale sunt invitați luni între orele 10:00 și 18:00, pentru a adopta unul dintre cățeii cazați aici sau doar pentru a vizita centrul.

Adoptă Fericire”

Evenimentul ce va avea loc pe 4 octombrie 2021 are loc cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor și face parte din campania “Adoptă Fericire”, derulată de SC Salubritate Craiova SRL.
În cazul exemplarelor care au stat în adăpost mai mult de șapte zile și sunt sterilizate, actele de adopție vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluați de noii lor stăpâni chiar de la adăpost.

Cadou de casă nouă

Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă constând într-un săculeț cu hrană uscată, un bol și zgardă cu lesă din partea sponsorilor evenimentului.

Toții copiii care vor trece luni pragul Adăpostului canin Craiova vor primi baloane colorate din partea organizatorilor.

Adăpostul canin Craiova se află pe DJ606, la ieșirea din Craiova spre comuna Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă.

Foto: Facebook Municipiul Craiova

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE