marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăTeam building la mare cu consilieri PSD pe banii Senatului. Anca Dragu:...

Team building la mare cu consilieri PSD pe banii Senatului. Anca Dragu: ”Nu are logică, nu e legal”

Liderul de grup al senatorilor PSD, Lucian Romașcanu, este acuzat că a încercat să deconteze un team-building la mare pentru 44 de senatori și 12 consilieri, însă și-a retras ulterior solicitarea în cazul senatorilor, pe motiv că ar fi fost o eroare a Biroului Permanent al Senatului, cererea fiind păstrată doar în cazul consilierilor. Președintele Senatului, Anca Dragu, susține însă că nici această solicitare nu poate fi acceptată, motivul pentru care proiectul a fost retras complet de pe ordinea de zi.

Marți, 17 august, apărea pe ordinea de zi a Senatului solicitarea șefului grupului PSD, Lucian Romașcanu, privind decontarea din bugetul instituției a cheltuielilor de transport și cazare a 44 de senatori și 12 consilieri. Grupul senatorilor PSD intenționa să facă un team-building la mare, așa cum a explicat mai târziu senatorul social-democrat, Robert Cazanciuc. După câteva ore solicitarea a fost modificată, apărând pe site doar decontul pentru cei 12 consilieri, social-democrații precizând că inițial s-a produs o eroare.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE