duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateȚeparul care punea anunțuri false cu apartamente pentru Untold și își vindea...

Țeparul care punea anunțuri false cu apartamente pentru Untold și își vindea un rinichi acum 11 ani a mai păgubit doi studenți din Cluj

Doi studenți au fost păcăliţi de Cristian Lung, ţeparul imobiliar arhicunoscut în Cluj pentru anunțurile false cu apartamente în perioada festivalului UNTOLD.

Un clujean a reuşit să păcălească peste 100 de persoane în ultimul an. Escroc cu state vechi, bărbatul le lua victimelor banii de garanţie, ca să le închirieze un apartament, iar apoi nu mai răspundea la telefon. Doi tineri și-au căutat chirie pentru noul an universitar pe un grup de chirii din Cluj-Napoca. Acolo au dat de individul Lung Cristian Sorin, care le-a oferit spre închiriere un apartament cu 3 camere la un preț avantajos. Apartamentul era pe numele mamei sale.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE