sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăLa ziTermen de 30 zile pentru testări gratuite, la stat și în privat,...

Termen de 30 zile pentru testări gratuite, la stat și în privat, pentru certificatul verde la job

Potrivit G4Media, președintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaților, Nelu Tătaru, a declarat, marți, că s-a acceptat un termen de 30 zile pentru testări gratuite și la stat, și în privat pentru certificatul verde la job.

Tătaru a precizat că în ședința de marți a comisiei a fost discutată legea pe ansamblu, fiind prezentate amendamentele depuse de PNL, PSD și AUR, pentru ca membrii comisiei să ia act de toate aceste amendamente.

Articolul integral, în G4Media!

Citește și: Medic: „Adevărata libertate este atunci când te trezești și nu ești conectat la niciun aparat” (presshub.ro)

SursăG4 Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE