Termene de finalizare depășite la Bazinul Olimpic Piteşti. Doi specialiști, ignorați de municipalitate

Data:

Nu doar arhitectul Mihail Naum Teodorescu, cel care a proiectat Bazinul de Înot de la Piteşti, în anii ’80, e ignorat de municipalitate în ceea ce priveşte reabilitarea bazinului, ci şi antrenoarea emerită care a pus Piteştiul pe harta nataţiei mondiale, Gica Deac.

După cum scriam şi cu altă ocazie, ultimul termen de finalizare a lucrărilor de reabilitare, modernizare şi eficientizare energetică a Bazinului Olimpic din Piteşti, avansat de Primăria Piteşti, nu a fost nici el respectat, aşa cum nu fuseseră nici precedentele.

Ultima promisiune publică a primarului Cristian Gentea indica luna decembrie anul trecut drept dată de finalizare. Mai e puţin, trece şi februarie 2023 şi încă nimic.

Citește și: Un senator de Dolj a modificat legea, pentru a scăpa de o amendă. Ce rol au avut Olguța Vasilescu și un jurnalist TVR Craiova

Mai mult, arhitectul Teodorescu nu a fost absolut deloc consultat asupra proiectului de reabilitare şi modernizare, deşi, lesne de înţeles, şi legal, şi logic şi moral ar fi trebuit să fie primul invitat să-şi spună opiniile, dată fiind autoritatea sa profesională dincolo de orice discuţii.

Citește articolul integral pe Argesulonline.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: argesulonline.ro)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse în cuvinte | Crișana

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse...