vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateTerorist în şcoală cu pistol de jucărie

Terorist în şcoală cu pistol de jucărie

O glumă proastă l-a adus pe un tânăr din judeţ în atenţia poliţiştilor botoşăneni. „Înarmat” cu un pistol de jucărie, însă destul de realistic, un băiat de 16 ani, elev la un alt liceu din oraş, a pătruns în două săli de clasă din Liceul Pedagogic şi i-a ameninţat cu pistolul de jucărie pe elevii celor două clase.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, cazul ajungând la scurt timp în atenţia poliţiştilor botoşăneni. Mai mult, pentru a părea şi mai realistic, acesta şi-a pus pe faţă o bucată de pânză, dorind să imite o cagulă. Fiind de aceeaşi vârstă cu ceilalţi, acestuia i-a fost uşor să intre în liceu, după care a intrat în două săli de clasă, chiar în timpul orelor.

Unii părinţi ai copiilor din Pedagogic nu au „gustat” deloc gluma şi spun că un eveniment sângeros ar putea avea loc oricând, fără să intervină cineva.

„A intrat nestingherit în liceu, pe intrarea elevilor. Paznicul chiar dacă l-ar fi văzut, nu putea să ştie dacă e sau nu elev la acel liceu. Apoi şi-a pus acea cagulă pe faţă şi a intrat în două clase, îndreptând pistolul spre elevi şi profesori, fără a spune ceva şi a fugit. Poate pentru el a fost o glumă, dar una de prost gust. Poate şi dacă erau unforme, sau un alt mod de apartenţă ca imagine la liceu, ar fi fost mai uşor recunoscut de paznic”, a spus unul dintre părinţi.

Imediat după, acesta a fugit din liceu, iar cazul a fost raportat poliţiştilor, care l-au identificat în scurt timp. Oamenii legii au stabilit că tânărul este elev la un liceu din apropiere şi are mai mai mulţi prieteni la Liceul Pedagogic, dorind să facă o glumă, însă acum este cercetat. „În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violare a sediului profesional”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Articolul complet poate fi citit pe site-ul MONITORUL DE BOTOȘANI.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE