Ţigări de contrabandă în valoare de 1,4 milioane de euro, într-o remorcă frigorifică, în Dolj

Data:

Un bărbat a fost reținut, după ce a fost depistat că într-o remorcă frigorifică transporta aproximativ 420.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 1,4 milioane de euro. Șoferul a fost identificat de către polițiștii de frontieră din Calafat, după ce parcase remorca în localitatea Seaca de Câmp. 

Polițiștii din cadrul Frontierei Calafat au efectuat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere, în urma căreia, pe raza localității Seaca de Câmp, au identificat o remorcă frigorifică fără numere de înmatriculare, oprită pe partea carosabilă.

Zona a fost monitorizată, iar câteva ore mai târziu a sosit un bărbat la volanul unui cap tractor, care a  încercat să cupleze remorca.

Șoferul a fost legitimat, stabilindu-se că este un cetăţean român. Întrebat cu privire la încărcătură, bărbatul a declarat că transportă produse de panificație congelate.

Citește și: CJ Bistrița-Năsăud face cetățean de onoare un afacerist inculpat pentru corupție 

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că remorca era încărcată cu europaleţi care conţineau baxuri cu ţigări, fără banderolă fiscală.

Continuarea Reporter 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...