Compania rusească TMK primeşte o derogare de două luni de la ANAF, în pentru importuri sau achiziţii „strict necesare”

Data:

TMK Artrom primeşte de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) o derogare de la decizia de sancţionare a societăţilor cu capital rusesc, prin care societatea care activează la Slatina şi Reşiţa poate să facă, printre altele, importuri şi achiziţii necesare pentru activitatea economică, potrivit Reporter 24.

Este vorba despre „Acordarea unei derogări pentru efectuarea de către TMK Artrom SA, pe o perioadă de 60 de zile, de importuri sau achiziţii strict necesare pentru activitatea economică (…) de la furnizorii prevăzuţi în Anexa nr. 1, la prezenta decizie”, potrivit ANAF.

TMK Artrom are conturile blocate ca urmare a sancţiunilor impuse Rusiei şi oamenilor de afaceri apropiaţi Kremlinului. Printre aceştia se numără patronul TMK, Dimitri Aleksandrovici Pumpianski, care între timp ar fi cedat acţiunile. Singurele plăţi deblocate au fost salariile către angajaţi.

Continuarea în Reporter 24!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...