În 19 din 26 de călătorii cu avionul în străinătate, Iohannis a oprit și la Sibiu

Data:

Președintele României a călătorit în 2022 și primele două luni ale anului 2023 de 26 de ori în țară și străinătate, iar majoritatea zborurilor au avut opriri în Sibiu. Detaliile publicate în exclusivitate pe pagina de Facebook despre vizita oficială a Președintelui României în Japonia și Singapore din martie 2023 au stârnit o grămadă de reacții în presa națională, dar și în rândul politicienilor.

În ceea ce privește reacția oamenilor de rând, aceștia sunt indignați, printre altele, de faptul că, înainte de a zbura spre Tokyo (Japonia), avionul închiriat de Administrația Prezidențială de la Global Jet (Luxemburg) a zburat întâi din București spre Sibiu și abia apoi a zburat mai departe spre capitala Japoniei.

Însă, opririle pe aeroportul din Sibiu a avioanelor închiriate de Administrația Prezidențială pentru călătoriile Președintelui nu sunt deloc o excepție, ci o regulă, după cum reiese din datele analizate de Boardingpass.

Conform listei de zboruri efectuate de Președinte în 2022 și primele două luni ale anului 2023, din cele 26 de călătorii avute de acesta în țară și străinătate, doar șapte nu au avut opriri pe aeroportul sibian. Motivul opririlor pe aeroportul din Sibiu, care au o durată de numai câteva zeci de minute, este necunoscut, titrează Boardingpass.

Citește și OPINIE | Lucrătura PSD cu avionul lui Iohannis. Ciolacu și Grindeanu vor să arate sistemului că „regele moare, șerifii suntem deja noi”

Așa cum PRESShub a scris, numeroase publicații și posturi de televiziune au difuzat in ultimele 24 de ore fotografii cu avionul cu care Klaus Iohannis a zburat in Japonia, in cadrul vizitei oficiale pe care a efectuat-o zilele trecute.

Imaginile au fost propagate in spatiul public tocmai de purtatorul de cuvant al TAROM, Marius Popescu, un om despre care surse politice afirma ca este foarte apropiat de PSD. De altfel, TAROM este in subordinea Ministerului Transporturilor, care este condus de Sorin Grindeanu (PSD).

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prima zi de înscriere la examenul de Bacalaureat, cu angajații din învățământ în grevă generală de o săptămână

Calendarul înscrierilor pentru examenul de Bacalaureat 2023 a rămas...

Cele mai mari pensii pe bază de contributivitate din județul Iași

„Ziarul de Iaşi” a abordat zilele trecute subiectul pensiilor...