Topul dezvoltatorilor ieşeni. Cinci firme fac „jocurile” la Iaşi. Cine sunt oamenii din spate?

Data:

Pandemia a afectat business-urile dezvoltatorilor imobiliari, însă nu pe toate. Cinci firme specializate în dezvoltare imobiliară au acaparat în 2021 aproape două treimi din cota de piaţă din acest domeniu, în judeţul Iaşi. Creşterea lor cumulată este de peste 1,5 milioane de euro. Şi vorbim de o piaţă de aproape 30 milioane de euro. 

Dintre acestea, cel mai recent intrat pe piaţa dezvoltatorilor imobiliari, Conest Parc Residence, ocupă deja aproape o treime din piaţă (30.4%), în vreme ce firma păşcăneanului Cristinel Niculiţă, Studio Casa Consult, şi-a văzut cifra de afaceri cu 78% mai mică decât în primul an de pandemie.

Ce spun bilanţurile

Potrivit bilanţurilor depuse de firmele înregistrate în judeţul Iaşi pentru anul 2021, piaţa dezvoltatorilor imobiliari a fost de peste 29 milioane de euro. Dar vorbim aici doar de firmele care operează sub codul CAEN principal 4110 – dezvoltare (promovare) imobiliară.

Continuarea, în Ziarul de Iași! Foto (descriptiv): Facebook Ministerul Economiei

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...

VIDEO Noi proteste la Tel Aviv. Mii de oameni au manifestat împotriva lui Netanyahu

Mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în centrul oraşului Tel Aviv, pentru a cincea săptămână consecutiv, contra reformelor judiciare controversate pe care le are în vedere guvernul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit AFP.