Topul mașinilor cu portbagaj mare

Data:

Ai nevoie de o mașină în care să încapă foarte multe bagaje, cu suficient spațiu pentru a căra toate lucrurile de care ai nevoie pentru a practica sportul care îți place sau orice alt hobby? Toate mașinile din lista noastră sunt foarte bine dezvoltate când vine vorba de posterior, așa că dacă vrei o mașină încăpătoare, un vehicul de aici este exact ce îți trebuie. Iată propunerile noastră, iar dacă îți place ceva de aici, folosește motorul de căutare cauțimașină.ro și caută modelul preferat.

Skoda Superb Estate

Este imposibil să scrii un ghid cu „cele mai bune mașini cu portbagaj mare” și să treci cu vederea Skoda Superb Estate cu spațiul său de încărcare de 660 de litri, asemănător unui depozit. Skoda arată grozav și are o cabină inteligentă, cu infotainment ușor de utilizat și mult spațiu pentru picioare pentru pasagerii care stau pe bancheta din spate.

Este disponibil cu o gamă largă de motoare – inclusiv un nou motor hibrid benzină-electric – păcat doar că nu arată la fel de elegant ca VW Passat, cu toate că este identic din punct de vedere mecanic. Alegerea preferată pentru șoferii care conduc mai mult în oraș este motorul pe benzină de 1,5 litri, deși cel mai bine ca raport calitate / preț ieși cu motorul pe motorina de 2,0 litri dacă mergi des pe autostradă.

Citește și: Topul celor mai bune mașini second hand de buget

Mercedes E-Class

Mercedes E-Class Estate tocmai a fost împrospătat în anul 2020, și are acum un aspect revizuit, infotainment îmbunătățit și o gamă de noi motoare hibride. Ceea ce nu s-a schimbat, totuși, este portbagajul său enorm de 640 de litri, ceea ce înseamnă că Clasa E ar trebui să fie în fruntea listei dacă îți dorești un portbagaj elegant, care să nu fie un SUV.

În interior, vei găsi un design luxos care arată perfect, mai ales la clasa S de vârf. Păcat doar că bancheta din spate nu este la fel de spațioasă ca la alte alternative.

BMW X7

Spune ce vrei despre BMW X7 și grila lui, dar nu poți nega că este un automobil practic. Chiar și transportând șapte persoane, X7 are un spațiu de încărcare de 320 de litri – cam tot atât îți oferă și o mașină mică de familie, dar care crește la 750 de litri atunci când pliezi al treilea rând.

BMW este un automobil cu modern, care cu siguranță se va transforma într-un clasic pentru mulți șoferi: are un interior grozav. o gamă strălucită de motoare și agilitate impresionantă pentru o mașină atât de uriașă. Există și unii care spun că fața pe care o are este absolut oribilă. Tu ce zici?

Audi Q7

Dacă vrei să atragi atenția oamenilor din jur, e imposibil să dai greș cu Audi Q7. Chiar și cu șapte persoane la bord, are spațiu pentru suficiente bagaje, iar dacă pliezi scaune din spate, obții un volum de 865 de litri.

Și asta este suficient pentru aproape orice tip de încărcătură. Audi are spațiu pentru cinci adulți înalți, care să stea liniștiți și confortabil chiar și în călătoriile lungi. De asemenea, se vede că este foarte bine construit, dar este păcat că noul sistem de infotainment al mașinii este atât de greu de utilizat.

Mercedes GLS

Mercedes GLS este un alt SUV uriaș cu un portbagaj masiv. Zona pentru bagaje oferă o capacitate de 470 de litri chiar și cu șapte locuri la locul lor și – spre deosebire de multe alte SUV-uri mari – toate cele șapte locuri sunt potrivite pentru pasageri adulți. După cum te-ai aștepta, motorul său diesel de 330 CP oferă performanțe foarte bune, iar cutia de viteze automată cu schimbare lină completează suspensia pneumatică deosebit de confortabilă.

De asemenea, arată foarte elegant în interior și când când te deplasezi cu el chiar simți că ești într-un Mercedes.

Peugeot 5008

Peugeot 5008 este dovada că o mașină de familie nu trebuie neapărat să fie plictisitoare. Aspectul exterior este ieșit din comun, iar interiorul este și mai încântător, cu două ecrane mari de infotainment cu o grafică elegantă.

Bine, cu șapte la bord, portbagajul este mic, dar acesta este normal pentru un SUV de această dimensiune așa că pliază al treilea rând pentru că rămâi totuși cu un portbagaj de 780 de litri.

Toate mașinile noi și second hand. O singură căutare.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related