Topul mașinilor de oraș. Autoturismele care merită luate în considerare în 2023

Data:

Mașinile mici. Sunt grozave pentru cei care călătoresc singuri, pentru cupluri și pentru oricine dorește să minimizeze costurile de funcționare. Aceste mașini sunt iubite pentru prețurile lor de achiziție ieftine, costurile reduse de întreținere și dimensiunile compacte (dimensiuni care le fac și foarte ușor de parcat).
 
Am adunat cele mai bune modele de mașini de oraș în care merită să investești anul acesta în această listă.
     
Citește-o până la capăt și dacă te tentează vreun automobil din lista noastră, folosește platforma cauțimașină.ro și vezi dacă nu-l găsești la un preț convenabil.Piața mașinilor supermini sau celor de oraș s-a redus dramatic în ultimele două decenii, pe măsură ce cumpărătorii și-au mutat atenția treptat treptat către SUV-uri și crossovere mai mari.
 
Dar există încă o grămadă de mașini mici care merită atenția unui șofer care își dorește un automobil nou și practic.

Peugeot 208

La fel ca și Clio, Peugeot 208 este un automobil foarte bine cotat. Este compact, disponibil cu o gamă impresionantă de motoare și are maniere bune pe drum. Stilul unic al lui Peugeot și calitatea excelentă a construcției sale contribuie la confortul oferit de cabina sa. Este, de asemenea, ideal dacă ai nevoie de o mașină cu o cutie automată de viteze.

208 este, de asemenea, disponibil cu un grup motopropulsor pur electric, insigna e-208. Este capabil să parcurgă mai mult de 320 de kilometri după o singură încărcare – și, deși prețul este puțin ridicat, este o alegere excelentă pentru șoferii afectați de taxa de poluare.

Citește și: Topul mașinilor de oraș. Autoturismele care merită luate în considerare în 2023

Skoda Fabia

Skoda Fabia este o mașină încă relativ nouă pe piață, dar pare destul de familiară, având în vedere aspectul său care seamănă mult cu modelul vechi. Acest stil de caroserie tip hatchback, cu cinci uși este oferit de multe mașini, dar se pare că nimeni mai mult decât de la designerii de la Skoda nu îl folosesc atât de mult.

Chiar și cel mai ieftin model, cel de bază, cu un motor de 1.0 litri, de 80 CP este o unitate matură, fiind perfect pentru autostradă și destul de practic și în oraș.

Interiorul este aproape o versiune mai modestă a celui oferit de Octavia, ceea ce înseamnă o construcție de calitate, materiale frumoase și diferite elemente digitale. Cea mai interesantă parte pentru șoferii pasionați este faptul că există o versiune Monte Carlo rapidă de 1,5 litri care oferă o mare parte din performanța vechiului și mult apreciatului Fabia vRS.

Renault Zoe

Spre deosebire de Clio, Renault Zoe este complet electric, unul din principalele sale puncte forte. Experiența de conducere este extraordinară, mașina este destul de practică pentru dimensiunea sa și arată aproape exact ca un supermini convențional.

De asemenea, merge fără probleme până la 380 de kilometri după o singură încărcare, ceea ce îl face aproape la fel de convenabil ca un supermini pe benzină, mai ales dacă ești pregătit să-l încarci acasă. La urma urmei, mașinile de această dimensiune își petrec cea mai mare parte a timpului în orașe – așa că de ce să te deranjezi cu benzina?

Dacă ești prins din scurt, există întotdeauna și Zip Charge Go – un alimentator portabil pentru vehiculul tău electric, conceput special pentru a elimina anxietatea pe care ți-o oferă teama de descărcare.

Seat Ibiza

SEAT Ibiza este practic o versiune mai mică a lui Leon, dar încă bifează toate casetele potrivite. Este practic, este accesibil, prezintă încredere și este foarte distractiv de condus. Dar nu la fel de distractiv ca o Fiesta. În trecut, Seat Ibiza a câștigat premiului Parkers First Car of the Year, pe care l-a obținut pentru calitatea excepțională a construcției sale și ambalajul inteligent.

Există o mulțime de spațiu în interior pentru patru adulți, iar cizma este suficient de mare pentru a înghiți câteva coșuri pline de la magazinul local și tot ce ai mai avea nevoie nevoie pentru o călătorie lungă. Combină asta cu niște oferte financiare bune și un nivel decent de tehnologie în toată gama și vei obține un câștigător.

Toate mașinile noi și second hand. O singură căutare.

spot_imgspot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Top cele mai fiabile mașini de pe piață

Top cele mai fiabile mașini de pe piață

Vânzările de mașini electrice le-au depășit pe cele diesel, în Uniunea Europeană

Vânzările de mașini electrice le-au depășit pe cele diesel,...

Autoturismele BMW care circulă în România sunt cele mai avariate

Autoturismele BMW care circulă în România sunt cele mai...