Traficanți de droguri, prinși de DIICOT cu peste 8 kilograme de substanțe psihoactive

Data:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj i-au surprins în flagrant pe 2 dintre inculpați, în timp ce transportau într-un autoturism, în vederea comercializării, cantitatea totală de 8,3 kilograme substanță cristalină 3-CMC.

Conform comunicatului de presă al DIICOT, în data de 16.09.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operaţiuni, fără autorizație prealabilă cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Măsurile au fost dispuse după ce, la data de 15.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj i-au surprins în flagrant pe 2 dintre inculpați, în timp ce transportau într-un autoturism, în vederea comercializării, cantitatea totală de 8,3 kilograme substanță cristalină 3-CMC .

Citește articolul integral pe Saptamana.online

Citește și: EXCLUSIV Pe urmele banilor risipiți pe evenimente rurale comune în România și Ungaria

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: diicot.ro)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related