luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitateTraseul Via Transilvanica, vandalizat în Caraș-Severin, la nici patru luni de la...

Traseul Via Transilvanica, vandalizat în Caraș-Severin, la nici patru luni de la inaugurare

Potrivit Resita.ro, drumeții care au ajuns pe Terra Banatica – cel mai lung și dificil tronson al Via Transilvanica – în această toamnă au avut parte de o imagine dezolantă: mai multe marcaje din zona Băile Herculane au fost distruse! S-a încercat chiar vandalizarea uneia dintre bornele din andezit care marchează traseul.

Echipa Tășuleasa Social, inițiatoarea proiectului Via Transilvanica – drumul tematic de peste 1.000 de kilometri care unește România de la nord la sud –, trage un semnal de alarmă cu privire la modul în care unii dintre cei care ajung pe traseu înțeleg să se comporte. Din 2018, de când a început marcarea Via Transilvanica, pe traseu au avut loc numeroase distrugeri, cel mai recent incident de acest gen fiind semnalat pe Terra Banatica – tronsonul din județul Caraș-Severin care a fost lansat în luna iulie a acestui an.

Articolul integral, pe Resita.ro!

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE