duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăInvestigațiiTrei cămătari, făcuţi pachet şi trimişi în Italia. Percepeau dobânzi de 30%...

Trei cămătari, făcuţi pachet şi trimişi în Italia. Percepeau dobânzi de 30% pe lună

Reţeaua împrumuta cu bani pe românii din Italia. Dobânzile erau uriaşe şi puteau ajunge la 30% pe lună. Banii erau apoi spălaţi prin tranzacţii imobiliare.

Trei ieşeni au fost făcuţi pachet şi expediaţi în Italia, unde erau aşteptaţi de judecători cu braţele deschise. Cei trei se ocupau cu cămătăria, dând împrumuturi conaţionalilor, garantate cu maşini, apartamente, sau chiar părţi sociale la firme din România. Dobânzile percepute de cămătari ajungeau şi la 30% lunar. Banii câştigaţi erau investiţi în case cumpărate în România şi Italia. Printre clienţi se numărau prostituate, muncitori, dar şi interlopi.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE