Trei dealeri de heroină, prinși la intrarea în Iași. Alți patru dealeri, aduși în urma unor percheziții la Iași

Data:

Polițișitii Antidrog din Iași și procurorii DIICOT Iași au făcut o captură mare de heroină în cursul zilei de ieri. Anchetatorii au făcut mai multe percheziții la patru dealeri de droguri de mare risc în cartierele Nicolina și CUG și au așteptat un transport de heroină la intrarea în Iași, la Grajduri. Vizați au fost frații Emacu, traficanți vechi de droguri, din cartierul Nicolina care au avut legături cu clanul de interlopi Corduneanu.

Acțiunea polițiștilor a început la orele amiezii, când anchetatorii știau că trebuie să ajungă la Iași un transport de heroină, adus de către cei doi frați Emacu. Aceștia au fost așteptați la Grajduri de către polițiștii Antidrog Iași și un procuror de la DIICOT Iași. Flagrantul a avut loc cu multe peripeții. Cei doi frați se deplasau către Iași împreună cu un alt tânăr, într-un autoturism Renault cu numere de înmatriculare provizorii. După ce au trecut de localitatea Grajduri, o mașină de poliție de la rutieră a făcut semn de oprire autoturismului în care se aflau cei trei traficanți de droguri.

La volanul autoturismului se afla Narcis Aurel Emacu, în vârstâ de 35 de ani, care la vederea mașinii de poliție a călcat pedala de accelerație. După o urmărire scurtă, traficantul de droguri a lovit mașina de poliție, în timp ce o altă mașină a anchetatorilor, a lovit Renault-ul în spate, avariindu-l. În acest timp, traficanții au aruncat drogurile din autoturism însă au fost observați de către anchetatori.  

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității...

Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei

Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul pe care coaliția PSD-PNL...

România a pierdut procesul pe certificatele verzi. Datorează 42 milioane de euro plus dobânzi

România a pierdut procesul pe certificatele verzi, la Tribunalul...