Trei jucători români s-au calificat în sferturile turneului Comesad BCR Open Pitești

Data:

Ieri s-au jucat meciurile din turul secund al turneului Comesad BCR Open, în urma cărora trei jucători români au reușit calificarea în sferturi de finală. Doi dintre ei sunt tinerii antrenați de Andrei Pavel, Sebastian Gima și Nicholas David Ionel, iar al treilea este Gabi Adrian Boitan. De asemenea, dintre cei opt jucători calificați în sferturile de finală ale turneului, șase sunt capi de serie!

Unul dintre cele mai frumoase meciuri ale zilei a fost cel dintre Sebastian Gima (19 ani) și Nicolae Frunză (23 de ani). Tânărul jucător pregătit de Andrei Pavel a jucat de la egal la egal cu fostul component al echipei României de Cupa Davis. Gima a condus cu 1-0 la seturi și 4-1 în setul secund, dar Frunză a revenit spectaculos, a câștigat cu 7-5 și a împins meciul în decisiv, acolo unde Gima a fost mai proaspăt și mai inspirat.

Citește articolul integral în argeș-sport.ro

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related