Trei proiecte Erasmus în valoare totală de 162.290 euro, aprobate pentru Liceul Tehnologic din Stâlpeni

Data:

Începând cu vara anului 2020, Liceul Tehnologic I.C. Petrescu beneficiază, potrivit Gazetei de Stâlpeni, de programul Erasmus+, program educațional ce vizează pregătirea profesională a elevilor din învățământul profesional și tehnic, schimburi de experienta, dar și formarea profesională a adulților, profesori la unitatea de învățământ din comuna noastră.

Cu o tradiție în astfel de proiecte scrise, câștigate și implementate de prof. Maria Anca, și anul acesta liceul este beneficiarul a încă 3 proiecte aprobate prin programul Erasmus Plus, din domeniile educație școlară, educația adulților și formare profesională.

Educație școlară înseamnă un proiect în care 14 profesori aparținând învățământului preșcolar/primar/gimnazial/liceal vor participa la cursuri de formare continua, în centre de formare europene.

„Erasmus+ este programul Uniunii Europene în domeniile educație, formare profesională, tineret și sport pentru perioada 2021-2027. Acesta oferă oportunități de mobilitate și cooperare pentru toți actorii implicați activ în domeniile menționate, fie ca persoane sau ca instituții/organizații” erasmusplus.ro

Continuarea, în Gazeta de Stâlpeni!

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Stația de asfalt construită fără acord de mediu de Primăria Bistrița, desființată de Garda de Mediu

Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud a efectuat...

S-au pus în vânzare biletele pentru festivalul Astra Film

Organizatorii festivalului Astra Film de la Sibiu au anunţat,...