Trei proiecte Erasmus în valoare totală de 162.290 euro, aprobate pentru Liceul Tehnologic din Stâlpeni

Data:

Începând cu vara anului 2020, Liceul Tehnologic I.C. Petrescu beneficiază, potrivit Gazetei de Stâlpeni, de programul Erasmus+, program educațional ce vizează pregătirea profesională a elevilor din învățământul profesional și tehnic, schimburi de experienta, dar și formarea profesională a adulților, profesori la unitatea de învățământ din comuna noastră.

Cu o tradiție în astfel de proiecte scrise, câștigate și implementate de prof. Maria Anca, și anul acesta liceul este beneficiarul a încă 3 proiecte aprobate prin programul Erasmus Plus, din domeniile educație școlară, educația adulților și formare profesională.

Educație școlară înseamnă un proiect în care 14 profesori aparținând învățământului preșcolar/primar/gimnazial/liceal vor participa la cursuri de formare continua, în centre de formare europene.

„Erasmus+ este programul Uniunii Europene în domeniile educație, formare profesională, tineret și sport pentru perioada 2021-2027. Acesta oferă oportunități de mobilitate și cooperare pentru toți actorii implicați activ în domeniile menționate, fie ca persoane sau ca instituții/organizații” erasmusplus.ro

Continuarea, în Gazeta de Stâlpeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare