Trei PSD-iști și un liberal au votat moțiunea USR împotriva ministrului Energiei, încălcând deciziile grupurilor

Data:

Trei deputați PSD și unul PNL au votat la moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, potrivit informațiilor din ședința plenului Camerei Deputaților.

E vorba despre Dumitru Coarnă, Daniel Ghiță și Laurențiu Țepeluș (toți PSD) și Nicolae Laurențiu Cazan (PNL).

Reamintim că moțiunea depusă de USR a fost respinsă de plenul Camerei Deputaților cu 98 de voturi „pentru”, 190 de voturi „contra”, 2 abțineri, iar 6 deputați nu au votat.

USR a depus săptămâna trecută moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul ‘săptămâna viitoare’ Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României”, titrează G4MEDIA.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: