luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateTrupele speciale au băgat spaima în mai mulţi bihoreni. Operaţiune spectaculoasă pe...

Trupele speciale au băgat spaima în mai mulţi bihoreni. Operaţiune spectaculoasă pe DN 76 şi în Padiş, cu elicoptere, simulări de asalt şi coborâre în rapel

Zeci de jandarmi montani şi luptători ai Grupei de Acţiuni Speciale din Jandarmeria Bihor au descins marţi, pe un platou din Sudrigiu, dar şi în zona Padiş, iar două elicoptere au survolat permanent zona, stârnind panică printre locuitorii din zonă.

Este vorba despre un stagiu de pregătire a Grupei de Acţiuni Speciale din Jandameria Bihor, respectiv a jandarmilor montani din Stâna de Vale şi din Padiş, realizat cu instructori din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, ISU Crişana şi de la Centrul de pregătire din Sinaia al Jandarmeriei, care, însă, nu a fost anunţat public, aşa că sătenii din Pietroasa şi Sudrigiu de pildă, au fost convinşi că în zonă a avut loc un accident grav, unii vorbind chiar de explozii cu morţi şi răniţi. 

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE