Ucraina, un test pentru politicienii europeni. Cum se distruge imaginea unui lider și a unei țări

Data:

Ucraina e un test nu doar pentru militarii care se confruntă în Donbas, ci și pentru politicienii europeni, Dintre care puțini realizează cât de ușor se pierd, din inadecvare la interesele națiunii, propriul statut, rangul și panașul, că de noblețe azi parcă nu mai poate fi vorba decât la Kiev. Poate și la Londra, potrivit Deutsche Welle.
Căci răbdarea popoarelor cu liderii care le-au băgat în bucluc sau își bat joc ani la rând de prestigiul și de nevoile lor reale nu e chiar nelimitată. 

Ucraina, un test

Deocamdată scapă de furia germanilor Angela Merkel. Un pic mai prost stau lucrurile cu foarte înstăritul ei predecesor. Lui Gerhard Schröder Comisia bugetară a Bundestagului german i-a lichidat o parte a privilegiilor pecuniare.

Actualul oligarh putinist nu va mai beneficia de birou cu subalterni în Bundestag. Își va păstra în schimb pensia și protecția personală de VIP, cu bodyguarzi.

Cotinuarea, în Deutsche Welle!

Deutsche Welle
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD. Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012. Momentan, există un site în limba română.

1 COMENTARIU

  1. Nemaipomenitelor aventuri ale unui fost Cancelar al Germanei prin Rusia desigur nu calare pe spatele ginsacului Martin si suferintele acestuia aparute o data cu agresiunea rusilor in Ucraina i se suprapune in finalul textului o nonmeritata apreciere (desigur personala ) ce ar fi parte a unei suferinte viitoare a Presedintelui actual al Romaniei nimeni altul decit „neamtul ” Iohannis .Cita chinuiala inutila sa scrii un text doar spre a putea concluziona aiurea in acest final de mai mare risul .Nu exista nici cea mai mica legatura intre cei doi sefi de stat .Presedintele iohannis joaca alta carte politica decit fostul Cancelar , carte care se aliaza tuturor nazuintelor omenirii si intregului Occident atunci cind este vorba de actuala Rusie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: