UDMR îşi vede de treabă: Controversatul Pásztor a fost „uns” director la ABA Crişuri, Avrigeanu mazilit discret!

Data:

Discret, fără vreun anunţ public, conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri a fost schimbată, chit că director era un membru al coaliţiei de guvernare, PNL-istul Ionel Avrigeanu.

Din surse neoficiale, BIHOREANUL a aflat că, în această săptămână, la dispoziţia ministrului Mediului, Tánczos Barna, fostul preşedinte al CJ Bihor, controversatul Pásztor Sándor, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, care până acum era director tehnic la ABA, a devenit director general.

Secretul ABA

Informaţia nu a fost anunţată de ABA Crişuri sau de Prefectură şi nu se regăseşte pe site-ul Administraţiei, dar la cererea BIHOREANULUI a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Anca Mihociu.

„Întrucât domnului Ionel Avrigeanu i-a expirat perioada delegării sarcinilor şi responsabilităţilor aferente funcţiei de director ABA Crişuri, din data de 22 iunie acestea sunt delegate directorului tehnic Exploatare Lucrări Hidrotehnice, domnul Pásztor Sándor”, a transmis Mihociu, joi.

Aceasta a precizat că Avrigeanu a intrat în concediu pe 18 iunie, dar va reveni în instituţie ca angajat al Dispeceratului Apărare, unde lucra înainte de a fi numit director general.

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezertori în faţa porţilor închise: rușii fug, dar multe țări nu-i primesc

Mii de ruşi fug din ţara lor. Vor să se eschiveze de înrolare şi de lupta pe front în Ucraina. Dar multe ţări europene refuză să-i primească.

Sclavia modernă există, profiturile sunt uriașe, iar traficanții ne râd în nas

România este în topurile internaționale. La trafic de femei...

Exerciții tactice cu trageri de luptă, efectuate de pușcașii marini ai Regimentului „Heracleea”. Ce sarcini complexe au primit

Infanteriştii marini din cadrul Regimentului 307 Infanterie Marină „Heracleea”...

Unde au dispărut coșarii? Moartea unei meserii care salvează vieți și case

În România, din ce în ce mai mulți oameni...