sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăRecomandate„Ultima stație” - Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

„Ultima stație” – Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

RO-Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva Covid-19, a prezentat joi seara un nou episod – al șaselea – din seria „Ultima stație”, realizat de Televiziunea-Medicală.

„Este o vaccinare tardivă dar utilă”

Sunt alte imagini cu puternic impact emoțional, care ar trebui să-i facă să mediteze la importanța vaccinării și pe cei care au respins imunizarea.

„Avem empatie și pentru cei vaccinați și pentru cei nevaccinați. Vă spun, nu îi acuz, îi inteleg.
Este o decizie care nu ține de medici, nu ține nici de noi ca nație, este un procent de populație care are deces în familie, cazuri grave, experiența personală și care, în urma acestor experiențe, decid să se vaccineze.


Din pacate este o vaccinare tardivă dar utilă. Având în vedere că aceste valuri nu se vor opri, probabil, în curând și măcar de acum încolo se vor proteja în plus” – dr. Ciprian GÎNDAC, medic primar ATILa Anestezie și Terapie Intensivă există frică, frică de moarte.


La Anestezie și Terapie Intensivă există speranță, speranță de a trăi… La ATI se moare… La ATI se salvează vieți… ATI este ULTIMA STAȚIE. Episodul șase din seria „Ultima stație”, realizat de Televiziunea-Medicala”, se arată pe pagina RO-Vaccinare.

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului. CNCAV are rolul de a organiza și coordona activitățile privind vaccinarea împotriva COVID-19 din România.

Citește și: Cum se vede din Germania noul guvern PSD-PNL-UDMR: „Este posibil ca această coaliție să dezamăgească Uniunea Europeană” (presshub.ro)

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE