Un copil a murit într-un bombardament rusesc, în estul Ucrainei

Data:

În orașul Chuguev din regiunea Harkov, un băiat minor a fost ucis în timpul unui bombardament rus asupra unei clădiri cu cinci etaje, raportează Serviciul de Urgență de Stat din Ucraina, citat de Unian.

Pe 24 februarie la ora 08:23, numărul „101” a primit un mesaj despre un incendiu într-o clădire rezidențială cu 5 etaje din Chuguev, microdistrictul Aviator, casa nr. 157. Acesta a apărut ca urmare a bombardamentelor inamice.

Se observă că la momentul sosirii salvatorilor au luat foc balcoanele apartamentelor de la etajele doi și trei, precum și un apartament de la al patrulea etaj. Suprafața totală a incendiului a fost de aproximativ 100 de metri pătrați.

„Un băiat minor a murit în urma exploziei. Sunt răniți. Salvatorii au evacuat 15 locuitori din apartamentele incendiate”, se arată în raport.

Potrivit salvatorilor, la ora 09:50 a avut loc localizarea incendiului, acum lichidarea acestuia continuă, titrează G4 MEDIA.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...