​Un copil din Dej, accidentat cu mașina de un ucrainean. Mai mulți localnici au aruncat cu pietre în mașină

Data:

​Un băiat de 10 ani a fost lovit luni, pe o stradă din Dej, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, de o maşină condusă de un cetăţean ucrainean, iar poliţiştii fac cercetări inclusiv pentru faptul că autovehiculul respectiv ar fi fost ulterior avariat cu pietre aruncate de persoane din zonă.
„Eveniment rutier produs în jurul orei 8,00, pe strada Bistriţei, din municipiul Dej. Un autoturism condus în direcţia municipiului Bistriţa de un conducător auto în vârstă de 44 de ani, de cetăţenie ucraineană, ar fi acroşat un minor în vârstă de 10 ani, din judeţul Sălaj, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ. Minorul a fost transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, se arată într-o informare a IPJ Cluj, potrivit Agerpres.
Potrivit sursei citate, maşina respectivă ar fi fost avariată ulterior cu pietre aruncate de persoane din zonă.
„Din primele informaţii rezultă faptul că, ulterior evenimentului rutier, persoane aflate în zonă ar fi aruncat cu pietre în direcţia autoturismului implicat în accidentul rutier, rezultând deteriorarea parbrizului, aspecte care urmează a fi verificate, în vederea luării măsurilor legale”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.
Citește și: România, invazia Rusiei în Ucraina și memoria foamei. Autocrații și economia regiunii

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum și cât puteți beneficia de servicii gratuite de îngrijire la domiciliu

Dacă sunteți asigurați și aveți probleme de sănătate care...

Jurnalista Emilia Șercan: Demisia lui Sorin Cîmpeanu ar trebui urmată de retragerea prevederilor controversate din Legile Educației

Jurnalista Emilia Șercan afirmă în interviul pentru Europa Liberă că acest moment al demisiei lui Sorin Cîmpeanu ar trebui folosit de clasa politică și de președintele Klaus Iohannis, creatorul proiectului „România Educată”, drept unul de reașezare a criteriilor de integritate și competență într-o funcție publică.

CLASIC_#LaServaPadronaRocks

Nu știu dacă e prima operă pusă în scenă...