Un copilaș de 12 ani are nevoie de ajutor ca să poată merge pe propriile-i picioare

Data:

Publicația „Argeșul Online” a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta un copil de 12 ani să își urmeze tratamentul medical de recuperare.

Argeșul Online” se oferă să publice gratuit orice fel de anunţ publicitar, oricâte şi oricând, până la data operaţiei micuțului Ştefan (inclusiv advertoriale, bannere publicitare etc), cu condiţia ca doritorul să facă dovada unei donaţii în contul mamei lui Ştefan Sandu.


Pentru micuţul Ştefan Sandu, în vârstă de numai 12 ani, viaţa a fost o provocare grea încă de la prima sa respiraţie. S-a asfixiat la naştere, dar a trecut cu bine peste acest hop groaznic. Avea să însă doar primul hop, şi nici pe departe cel mai greu.

„Am plecat din spital după 10 zile şi totul părea în ordine”, povesteşte mama copilului, Mirela Sandu, profesoară de religie.

„De pe la 5 luni au început problemele şi la 8 luni s-a pus diagnosticul de spasme infantile asimetrice şi sindrom West. A început tratamentul. Mai întai pentru oprirea acelor spasme şi apoi pentru protecţie antiepileptică. D-na doctor neurolog a spus că dacă va face terapie de recuperare intensiv se va recupera, era atunci prima speranţă; acum, după atâta timp, mi-a spus ca m-a încurajat – se pare ca nici dumneaei nu a crezut că va fi aşa de bine. Este nevoie de multa răbdare, timp şi bani. La 9 luni am început terapia de recuperare, am făcut la Bucureşti terapie Vojta. Pentru ca rezultatele EEG-urilor nu au mai evidenţiat nici o descărcare neurologică i-a fost scos tratamentul medicamentos. Acum diagnosticul este: Sindrom West”, mai spune dna Sandu.

[…]

Citește articolul integral în Argeșul Online

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...