joi, 27 ianuarie 2022
AcasăLa ziUn document fals pretinde că apariția noilor variante SARS CoV-2 este pre-planificată....

Un document fals pretinde că apariția noilor variante SARS CoV-2 este pre-planificată. „Acest tabel este o înșelătorie”

RO Vaccinare atrage atenția cu privire la falsul document care care pretinde că apariția noilor variante SARS CoV 2 este pre-planificată.

„Acest tabel este o înșelătorie”
Un tabel vechi care pretinde că apariția noilor variante SARS CoV 2 este pre-planificată a început să fie distribuit din nou, după ce Organizația Mondială a Sănătății și-a anunțat îngrijorarea cu privire la varianta Omicron.
Tabelul conține siglele mai multor organizații sanitare, inclusiv a Organizației Mondiale a Sănătății, care a confirmat pentru AFP că documentul nu este autentic.
Variantele virusului care provoacă Covid-19 apar prin mutație în mod imprevizibil, potrivit experților.
România nu este singura țară în care sunt promovate astfel de informații false!
ℹ️ Mai multe informații despre această înșelătorie: https://verificat.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com…” scrie RO Vaccinare pe Facebook.


Fiecare se poate implica

„Raportați informațiile false. Cele mai virale pot fi semnalate la agenția care se ocupă de fact-checking în România: https://verificat.afp.com/contact sau prin e-mail: [email protected]”, mai scrie RO Vaccinare pe Facebook.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE