​Un drum abia modernizat din județul Iași, făcut praf de apa de ploaie

Data:

Calea de acces tocmai a ieşit din perioada de garanţie de după lucrări. De remarcat că Primăria Schitu Duca tocmai a pierdut procesul în care constructorul a solicitat efectuarea plăţilor întârziate pentru acest drum, inclusiv penalităţi aproape cât un sfert din valoarea lucrării.

O porţiune dintr-un drum comunal recent modernizat a fost luată de ape la mijlocul lunii mai. Segmentul respectiv, în lungime de aproximativ 70 de metri, este acum marcat pentru că zona a devenit pericol public pentru traficul rutier. Ruperea carosabilului a determinat apariţia unor crăpături şi denivelări care depăşesc în unele locuri 20 cm.

Norocul face ca traficul auto să fie scăzut în zonă. Drumul leagă două sate din comuna Schitu Duca, Pocreaca şi Slobozia, iar singura problemă a apărut la mijlocul distanţei, unde o expertiză urmează să stabilească dacă s-a produs o alunecare de teren sau dacă scurgerile de pe versanţi au „spălat” fundaţia drumului comunal 57.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Iașul a avut doar 17 reprezentante în Parlament din 1990. De ce lipsesc femeile din politica ieşeană

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European | De Brăila

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European....