Un elev din Bihor a fost scos de la ore în cătuşe, după ce a venit băut la școală și s-a purtat agresiv

Data:

Un elev de 14 ani de la școala gimnazială din localitatea Hidişelu de Sus, județul Bihor, a fost pus la pământ de doi polițiști și scos din școală în cătuşe, după ce, băut fiind, ar fi devenit agresiv cu colegii şi profesorii, dar şi cu poliţiştii chemaţi să intervină. Intervenţia poliţiştilor a fost filmată de un copil şi a fost postată pe Facebook chiar de mama băiatului, care îi acuză de abuz.

Incidentul s-a produs luni dimineaţă, înainte de începerea orelor de curs. Băiatul, Darius, şi doi colegi de-ai săi, toţi în vârstă de 14 ani, ar fi venit băuţi la şcoală şi au devenit agresivi atât cu colegii, cât şi cu cadrele didactice care au solicitat ajutorul poliţiştilor care dirijau traficul în faţa unităţii de învăţământ.

Unul dintre ei, Mihai Lucaciu, care este şeful Postului de Poliţie din localitate, le-a cerut celor trei adolescenţi să iasă în curte, ca să-i poată conduce acasă, însă Darius s-a opus. A fugit de poliţist prin sălile de clasă, pe coridor şi chiar l-ar fi îmbrâncit pe un coleg în încercarea de a scăpa. În final, adolescentul a fost încătuşat de Lucaciu și de un alt polițist, care i-a venit în sprijin.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: Europa și gazul rusesc. Harta la zi a dependențelor energetice de Rusia

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă imagine: ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse în cuvinte | Crișana

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse...