Traian Petrescu, un fost asociat al lui Strutinsky, vrea să facă PUG-ul Constanței

Data:

Un fost șef de la Mediu, care a dat undă verde construirii City Park Mall în inima celui mai mare parc al Constanței, vrea să facă PUG-ul Constanței. 

Traian Petrescu a fost asociatul lui Sorin Strutinsky și, în calitate de expert pe Mediu, a întocmit rapoartele de specialitate pentru PUZ-ul construirii unui oraș în miniatură deasupra lacului Siutghiol, unul dintre proiectele de suflet ale lui Radu Mazăre.

Tot Petrescu a scris rapoartele de mediu pentru PUZ Mamaia Beach, un complex rezidențial gigant prin care urmau să fie construite turnuri de peste 30 de etaje în marginea plajei. 

Firma cu care Petrescu s-a înscris la licitația pentru PUG Constanța a proiectat un bloc pentru soția lui, construit la câțiva metri în fața altui bloc și a lăsat zeci de constănțeni fără lumina soarelui.

Traian Petrescu, fost șef al Agenției pentru Protecția Mediului, s-a înscris la licitația pentru realizarea Planului Urbanistic General al Constanței.

Petrescu este unul dintre foștii asociați ai afaceristului Sorin Strutinsky, condamnat definitiv pentru corupție la 10 ani și 8 luni de închisoare.

Pe vremea când conducea Agenția pentru Protecția Mediului, Petrescu a fost de acord cu construirea unui mall de aproape 3 hectare în cel mai mare parc al Constanței. Aproape 400 de arbori de pe 5,2 hectare de verdeață au fost tăiați atunci, iar în locul lor a apărut City Park Mall.

Continuarea în Info Sud-Est


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cîrstoiu Suveică este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...