Un fost director al Poliţiei Locale Timişoara trebuie reinstalat în funcție după ce a câștigat un proces împotriva Primăriei Timişoara

Data:

Fostul director al Poliţiei Locale Timişoara Dorel Cojan ar trebui reinstalat în funcţie, după ce a câştigat definitiv un proces împotriva Primăriei Timişoara. Sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Timişoara este definitivă.

Curtea de Apel Timişoara s-a pronunţat definitiv, vineri, în procesul intentat de fostul director al Poliţiei Locale Timişoara Dorel Cojan Primăriei.

După ce primarul Dominic Fritz a ales să nu-i mai prelungească mandatul la conducerea poliţiştilor locali din Timişoara, în noiembrie 2020, Dorel Cojan s-a adresat instanţei.

Vineri, Curtea de Apel a hotărât că fostul şef al Poliţiei Locale trebuie repus în funcţia pe care a avut-o sau una echivalentă, iar primarul, prin dispoziţie, să îi plătească lui Dorel Cojan şi o despăgubire, care este egală cu diferenţa între veniturile pe care le-a obţinut de când a fost demis şi până salariile de care ar fi beneficiat, dacă ar fi fost în continuare şef al instituţiei.

Sentinţa Curţii de Apel este definitivă şi nu mai poate fi atacată pe nicio cale, titrează G4 MEDIA.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În Constanța, colectarea gunoiului se va face doar noaptea

Colectarea gunoiului în municipiul Constanța se va face pe...

Încă un beneficiu pentru polițiști: vor fi plătiți să facă școală

Ministerului Afacerilor Interne a anunțat marți că, în vederea...

Prețul lemnului de foc va fi plafonat la 500 lei/mc, până la 31 martie 2023

Guvernul va plafona prețul lemnului de foc la 500...