Șeful Gărzii de Mediu Iaşi, beneficiar al unei pensii generoase, îşi dublează venitul cu salariul

Data:

Șeful Gărzii de Mediu Iaşi are venituri de aproape 3.000 de euro/lună. Gheorghe Bacuşcă, de la Comisariatul Judeţean Iaşi al Gărzii de Mediu și fost inspector de poliţie, încasează lunar aceşti bani din cumulul pensiei cu salariul.

Bacuşcă conduce Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu din anul 2014, mai exact din luna septembrie, iar potrivit ultimei sale declaraţii de avere are o pensie de aproape 7.000 de lei, în timp ce salariul depăşeşte acest prag cu câteva sute de lei bune, ajungând la 7.750 de lei.

Ieşit la pensie din cadrul Ministerului de Interne, fostul adjunct al Secţiei I de poliţie, stă în rândul pensionarilor fericiţi: îi intră 14.750 de lei în cont lună de lună din cele două surse.

Citește și: Poți fi profesor și să distribui conspirații? Trei exemple care ne sperie

Venitul anual încasat de la Garda Naţională de Mediu a fost de aproximativ 93.000 de lei, adică a avut o leafă de 7.750 de lei în 2022.

Faţă de un an în urmă, Bacuşcă a avut un salariu mai mare anul trecut cu peste 2.000 de lei, în condiţiile în care venitul anual încasat în 2021 a fost de aproximativ 62.000 de lei, adică avea pe atunci un salariu de 5.150 de lei.

De la Casa de Pensii Iaşi el a încasat anul trecut circa 84.900 de lei, ceea ce înseamnă că Bacuşcă are o pensie de aproximativ 7.000 de lei.

Peste 90.000 de lei pe parcursul întregului an 2022

Venituri consistente pe anul 2022 a avut şi soţia acestuia, şef serviciu la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Iaşi, de unde a încasat 92.300 de lei pe parcursul întregului an 2022. Tot ea a încasat şi 8.700 de lei drept norma de hrană şi 1.450 de lei vouchere de vacanţă.

Citește și: Reguli mai stricte care să limiteze poluarea, propuse de Parlamentul European. Cum au votat eurodeputații români

Şeful Comisariatului Judeţean Iaşi al Gărzii de Mediu deţine două maşini, aceleaşi de mai mulţi ani, dar nu din categoria celor prietenoase cu mediul. Bacuşcă spune în declaraţia de avere că are un Audi an de fabricaţie 2002, şi un Mitsubishi Colt, an de fabricaţie 2005.

Bacuşcă nu are datorii la bănci, dar nu a reuşit nici să pună bani deoparte.

Continuarea, în Ziarul de Iași!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related