Un grup de voluntari clujeni construiesc o casă pentru patru copii nevoiași

Data:

Câțiva oameni cu suflet mare au aflat de condițiile teribile în care locuiesc patru copilași dintr-un sat clujean și au decis să construiască o casă pentru ei, din donații.

În Băișoara, județul Cluj, patru copii au trăit o dramă până acum. Familia lor trăia într-o casă pe care nici nu o deținea, în care nu aveau nici baie, nici apă.

Când au aflat de situația lor, câțiva oameni cu suflet mare au decis să intervină și să le construiască o locuință pe care s-o poată numi „acasă”. Rocsana Contraș, activist civic, a fost implicată în acest proces și a reușit să găsească un teren pe care să înceapă construcția.

Deși casa a fost ridicată, iar progresul este vizibil în exterior, copiii nu vor putea locui încă acolo. Încă trebuie făcută multă muncă în interiorul locuinței, parte care este costisitoare.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: O informație adevărată, folosită pentru o știre falsă. Când sunt amendați cei care își acoperă fața cu o mască

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Facebook – Rocsana Contraș)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Piedone și cei 46 de interpuși. O „fărție” prosperă | G4Media.ro

Piedone și cei 46 de interpuși. O „fărție” prosperă...

În sfârșit, încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Iași | Ziarul de Iași

În sfârșit, încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Iași,...

Motiv de laudă pentru PNL Brăila: 111 PSD-iști au devenit liberali peste noapte | DE BRĂILA

Motiv de laudă pentru PNL Brăila: 111 PSD-iști au...