sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăVaccinurile salvează viețiUn medic din București a depus plângere la poliție pentru vânzarea de...

Un medic din București a depus plângere la poliție pentru vânzarea de certificate verzi pe Facebook

Medicul Vasi Rădulescu, din București, denunță faptul că pe anumite grupuri de facebook se vând certificate verzi. Medicul spune că a trimis informațiile către poliție.

„Există niște grupuri pe Fb care vând certificate Covid. Mi se pare absolut incredibil să-ți faci business din așa ceva. Vă anunț că Poliția Română a primit deja informațiile și va acționa repede”, a scris Vasi Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Medicul face apel și la oamenii care cumpără asemenea certificate. „Și cum vă puteți lua un certificat, știind că aveți o hârtie și ZERO protecție în fața bolii? Câtă inconștiență e asta? Idem cu cei vaccinați la chiuvetă, bașca figurând și vaccinați în sistem! Dacă vedeți moarte pe lângă voi și vreți vaccin, cum procedați? Vă autodenunțați? Avem nevoie de responsabilitate, respectarea regulilor, încrederea în știință. Altfel suntem pe o pistă imorală, ilegală, cu riscuri multiple”, mai scrie acesta în postarea de pa paginasa.

Vasi Rădulescu este medic cardiolog în București și se implică foarte activ în campania de vaccinare. Medicul primește, în siecare zi, sute de întrebări și mesaje pe paginile sale de socializare și le răspunde oamenilor punctual de ce este bine să se vaccineze.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE