VIDEO Un membru al trupelor de elită din SRI, protagonist al încăierării din sala de fitness

Data:

Pe reţelele sociale s-a viralizat un clip în care doi tineri își impart pumni într-o sală de forță din Iași. Au existat informaţii cum că unul dintre bătăuși ar lucra la Serviciului Român de Informații Iași.

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași au întrebat în mai multe săli de profil despre persoana în cauză, iar mulți dintre cei chestionaţi au spus că ştiu cine este şI că acesta  obişnuieşte să se prezinte public din postura de lucrător într-un serviciu special. 

Mai mult, susţin unele personae interogate, acesta își arăta uneori tocul de pistol de la picior, pe sub pantaloni, fără să existe confirmări că ar fi făcut „paradă” şi de armă.

Despre cine este acest tânăr, de ce a făcut KO un adversar în sală de forță din cartierul ieșean Alexandru, dacă este vorba de rivalitate în dragoste, precum şi alte amănunte, urmăriți în rândurile de mai jos.

Citește și: Medicul Beuran, achitat după anularea interceptărilor. Diferența dintre martorul sincer și cel fidel

YouTube video

În urma imaginilor apărute pe reţelele de socializare, foarte posibil Andrei Tapoveț va avea de dat explicaţii conducerii Serviciului Român de Informații.

Jurnaliștii au aflat că acesta lucrează în trupele de elită ale serviciului de spionaj, mai precis în echipele de intervenții antitero. 

O perioadă de timp, el a lucrat la Aeroport, în cadrul SRI Iași. Pe parcursul documentării am întrebat prin sălile de forță din Iași dacă acest tânăr este un obişnuit al locurilor de acet gen şi dacă s-a mai expus unor situaţii care contravin practicii curente a serviciilor de spionaj, anume aceea de a te integra în societate fără să atragi atenția.

Cei care s-au întâlnit cu el, spun că Andrei Tapoveț părea a fi atipic în ceea priveşte discreţia. Se pare că acesta discuta aprins  mereu cu cei din jurul lui și nu o dată a intrat în altercații verbale cu alţI clienţI din sălile de forță.

De altfel, în imaginile în care se bate cu un alt tânăr, bătaia ar fi pornit de la faptul că angajatul SRI o simpatiza pe tânăra cu care se afișa rivalul său.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Foto: ziaruldeiasi.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...