marți, 7 decembrie 2021
AcasăInvestigațiiUn nou investitor, din familie, la ranch-ul președintelui CJ Iași, Costel Alexe

Un nou investitor, din familie, la ranch-ul președintelui CJ Iași, Costel Alexe

În pofida scandalurilor uriașe de corupție în care este implicat, Costel Alexe, președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, continuă investițiile la ranch-ul din Sculeni, pe malul Prutului.

În curtea familiei acestuia a răsărit o impozantă sală de evenimente, cu o capacitate de minimum 250 de persoane. Pe lângă faptul că amenajările sunt aproape de finalizare, în ultimul an, la ferma lui Alexe au puit noi SRL-uri. Iar pentru un acces facil la grajdul cu ponei și bivolițe, a fost pietruit un drum care înconjoară biserica vecină gard în gard cu domeniul șefului CJ.

În firma Corporex, a Ralucăi Alexe, pe care a fost cumpărat domeniul de la Sculeni, a apărut un nou asociat: mătușa Daniela Armașu. Acum doi ani, partenerul de viață al acestei mătuși i-a vândut 171 mp de teren lui Iulian Dascălu, pentru noul Palas, în schimbul a 400.000 de euro.

Citiți articolul integral pe ReporterIS.ro

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE