Un nou post la Stat pentru nepoata lui Ciolacu: ”specialist în dezvoltare organizațională” la Societatea Română de Radiodifuziune 

Data:

Cea mai recentă declarație de avere depusă de nepoata actualului premier Marcel Ciolacu arată că, din 2022, aceasta mai ocupă un post într-o instituție de Stat: ”specialist în dezvoltare organizațională” la Societatea Română de Radiodifuziune. Andreea Ciolacu a absolvit Regia, specializarea artă fotografică, potrivit unchiului său, liderul PSD Marcel Ciolacu. 

Din 2020, Ioana Andreea Ciolacu este și consilier la Institutul Cultural Român (ICR). Ea a refuzat să discute cu reporterul G4Media.ro, iar Societatea de Radiodifuziune a respins o cerere trimisă în baza Legii informațiilor de interes public pentru a oferi detalii despre despre modul în care femeia s-a angajat la Radio. Recent, într-o discuție cu partenerii de la Guvernare, Marcel Ciolacu afirma că ”nu mai vreau dezmăţ la stat cu mii de angajări şi tot felul de pile.”

Citește și VIDEO Ce șanse mai are România să intre în Schengen. Vlad Gheorghe: Țările care se opun, să plătească

Declarația de avere semnată, pe 16 iunie 2023, de Ioana Andreea Ciolacu (37 de ani) arată faptul că, în anul 2022, a încasat suma de 62.777 lei de la Societatea Română de Radiodifuziune în calitate de ”specialist în dezvoltare organizațională”. (G4 Media)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz, respinse de instanțe

Contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz la un nou...

Cum ar trebui alianțele politice să interpreteze rezultatele la alegerile politice

Valentin Naumescu, profesor de relații internaționale la Facultatea de...