Un ofiţer de jandarmi a fost „spălat” de magistraţii Curţii Militare de Apel după ce şi-a transformat fiul într-un sac de box

Data:

Condamnat la închisoare de Tribunalul Militar ieşean, şeful serviciului de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean a avut câştig de cauză la instanţa superioară, potrivit Ziarului de Iași.
A primit o simplă amendă penală, şi aceasta cu amânare. Lt.col. Antonio Sitaru îşi va păstra astfel postul în cadrul Jandarmeriei ieşene.

Sitaru şi soţia sa divorţaseră în decembrie 2019, cei doi copii rămânând în grija mamei. Despărţirea celor doi soţi nu a fost una chiar amiabilă, relaţiile dintre ei rămânând tensionate. Pe 13 septembrie 2020, Carmen S. plecase cu cei doi copii spre cimitirul Socola. A oprit maşina pentru a cumpăra lumânări. Din spate se apropia maşina condusă de Antonio Sitaru, care a parcat pentru a discuta cu copiii. La întoarcerea fostei soţii, între cei doi s-a desfăşurat o scenă apreciată diferit de magistraţii ieşeni şi de cei din Bucureşti. Femeia a refuzat să deschidă portiera. Bărbatul a încercat să-i smulgă cheile din mână, femeia afirmând ulterior că ar fi fost lovită. Între cei doi a intervenit băiatul de 14 ani al lui Sitaru, care a vrut să-şi ajute mama. Jandarmul a reacţionat „ca la carte”, imobilizându-şi fiul prinzându-l cu antebraţul de gât şi lovindu-l apoi cu pumnul în coaste.

Continuarea, în Ziarul de Iasi!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related