vineri, 20 mai 2022
AcasăRecomandateUn ordin călugăresc, cel mai mare datornic la bugetul Oradiei

Un ordin călugăresc, cel mai mare datornic la bugetul Oradiei

Ordinul călugăresc catolic Premonstratens este cel mai mare datornic la bugetul local al Oradiei, Primăria punând sechestru pe bunurile ONG-ului după ce reprezentanţii acestuia nu au achitat în conturile municipalităţii suma de 4,5 milioane de euro.

Anunţul privind suma colosală de 22,5 milioane de lei care figurează ca „restanţă” în bugetul pe 2021 al Oradiei a fost făcut, vineri, de directorul economic Eduard Florea, într-o conferinţă de presă în care a prezentat raportul privind venituri, cheltuieli, investiţii şi situaţia fiscală aferent anului trecut.

Această sumă echivalentă a peste 4,5 milioane de euro ar fi trebuit „vărsată”, conform unei sentinţe executorii a Tribunalului Bihor, de către Prepozitura Ordinului Canonic Premonstratens, un ONG cunoscut publicului fiindcă de-a lungul anilor a intentat numeroase procese în care a revendicat clădiri şi terenuri din Oradea şi din Băile Felix, cum BIHOREANUL a mai relatat.

Citiți articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citiți și

Universitatea din Oradea oferă gratuit cărți iubitorilor de lectură

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE