luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateUn pescar din Bihor a dezvăluit cum se deversează ape murdare în...

Un pescar din Bihor a dezvăluit cum se deversează ape murdare în Crişul Negru: „Nimeni nu ia nicio măsură”

Ce nu văd autorităţile, demonstrează cetăţenii pe internet. Un pescar din Bihor a dezvăluit cum o balastieră aflată la ieşirea din Beiuş spre Pocola deversează ape murdare în Crişul Negru, printr-un canal clandestin şi bine ascuns privirilor.

„La ieşirea din Beiuş spre Pocola există o balastieră şi vă arat cum se tulbură apa pe Criş, fără ploi”, a spus bărbatul, într-o înregistrare video făcută în zonă şi postată în grupul de Facebook „Pescarii bihoreni”. În imagini se vede cum în zona unde pescarul începe filmarea apa râului este limpede, dar când merge în jos, apa devine maronie şi tulbure.

Bărbatul a surprins în înregistrare atât nişte pompe pe care balastiera le are montate direct în Criş, cât şi un canal de deversare, bine ascuns în vegetaţie, pe unde ajunge în râu apă murdară.

„Nimeni nu ia nicio măsură, nu-i interesează. Noi plătim permisul, venim la pescuit şi dintr-o dată nu mai putem pescui, pentru că un nemernic de om uitaţi ce face şi nimeni nu-l întreabă nimic de sănătate”, a reclamat pescarul.

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE