Un preot din Iași, prins de soție cu amanta în Postul Mare, a demisionat

Data:

Răsturnare de situație în cazul preotului Dragoș-Florin Borș, din comuna Țigănași, despre care „Ziarul de Iași” a scris în exclusivitate că a fost chemat la Inspecția Bisericească alături de soția sa pentru a lămuri mai multe zvonuri cu privire la relația lor.

Sursele noastre din Cancelaria Mitropolitană ne-au explicat atunci că preotul avea o relație extra-conjugală cu o fostă preoteasă, angajată a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Iași, cu care s-ar fi mutat împreună după o relație de mai bine de doi ani, fără a divorța de actuala soție.

Deși preotul a spus atât în fața Inspecției Bisericești, cât și pentru „Ziarul de Iași”, că are o relație fără probleme și că toate sunt zvonuri nefondate, publicația noastră a aflat că marțea trecută, în a treia zi de Paște, preotul s-a prezentat la Iași unde și-a dat demisia.

Citește și: Cum se politizează o companie de stat. Un studiu de caz

„Eu deocamdată știu că părintele a depus cererea respectivă și noi am trimis automat, pentru săptămâna și duminica trecută, un suplinitor, de la o parohie din Iași unde este preot co-slujitor. Va merge acesta o perioadă și apoi se va declanșa probabil o procedură de ocupare a parohiei.

Eu i-am respectat decizia și atât, mai mult nu pot și nu știu ce să zic”, a declarat pr. Florin Călugăr, protopop al Protopopiatului Iași 1, care coordonează activitatea parohiei din Țigănași.

Continuare în Ziarul de Iași!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Explozie la un bloc din Craiova. Un etaj s-a prăbușit. O femeie a murit | VIDEO

Explozie la un bloc din Craiova, în urma căreia...

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar. Greșeala a...

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea traficului de țigări | Ordinea.ro

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea...

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna occidentalilor | Aktual24

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna...