marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitateUN ŞOFER DE CAMION DIN ARGEŞ ŞI-A OMORÂT UN COLEG ŞI A...

UN ŞOFER DE CAMION DIN ARGEŞ ŞI-A OMORÂT UN COLEG ŞI A RĂNIT GRAV UN ALTUL, CU CUŢITUL, ÎNTR-O PARCARE DIN SPANIA

Opinia publică din Spania a fost zguduită noaptea trecută, la aflarea veştii că un şofer de camion din România s-a luat la bătaie cu doi colegi de-ai săi, încăierare în urma căreia unul dintre bărbaţi a fost ucis pe loc, iar un altul, rănit grav, ambii prin înjunghiere cu cuţitul.

Vestea a fost relatată de presa locală din nordul Spaniei, după ce Poliţia locală a făcut cunoscute amănuntele crimei petrecute în parcarea de lângă o benzinărie din orăşelul La Jonquera. Ucigaşul, pe numele său Adrian Claudiu Baicu, are 29 de ani şi e angajat şofer la compania argeşeană de transporturi CFG Trans din Piteşti.

Individul a fost reţinut de Poliţia Spaniolă şi a fost prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă şi cercetarea sa în stare de arest, acuzat fiind de omor şi de vătămare corporală gravă, ca urmare a unei tentative de omor.

Potrivit ziarului spaniol Diario de Mallorca, care citează agenţia spaniolă de presă EFE, Baicu a fugit din parcarea unde a comis nenorocirea la volanul unei dubiţe, imediat după ce i-a înjunghiat pe cei doi şoferi, dar a fost prins după o urmărire scurtă de forţe de ordine numite „Mossos d’Esquadra” (un fel de jandarmerie locală).

ARTICOLUL COMPLET PE ARGEȘUL ONLINE.RO

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE