duminică, 26 septembrie 2021
AcasăJustițieUn şofer de tir a ucis o bătrână pe trecerea de pietoni,...

Un şofer de tir a ucis o bătrână pe trecerea de pietoni, dar judecătorii l-au achitat. Salvat de unghiul mort

Dacă nu ar fi murit, o ieşeancă ar fi trebuit pedepsită pentru că şi-a permis să treacă pe sub roţile unui tir. Este concluzia care ar putea fi trasă din sentinţa dată de magistraţii Judecătoriei ieşene în cazul unui accident produs în zona fostului magazin Billa în urmă cu patru ani. Şoferul unui tir a călcat o bătrână chiar pe trecerea de pietoni, trecând peste ea cu două rânduri de roţi până să oprească. Şoferul a fost achitat. Da, un minim de atenţie din partea acestuia ar fi permis evitarea accidentului, dar litera legii nu a fost călcată.

Accidentul a avut loc pe 25 mai 2017, în jurul orei 13.20, în dreptul refugiului de pietoni din staţia de tramvai de pe strada Bacinschi. Pe banda 3, lângă refugiu, era oprit la semafor un tir, condus de Ionuţ M. Acesta oprise chiar la limita benzilor albe care marchează trecerea de pietoni, la câţiva centimetri de aceasta. În dreapta lui, se afla un BMW, condus de O.P. Conform declaraţiilor şoferului acestuia, când mai erau vreo două secunde de verde pentru pietoni, în traversare s-a angajat A.S., o bătrână în vârstă de 89 de ani.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE