Un student eminent la Facultatea de Drept a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj – o antenă parabolică i-a atenuat căderea

Data:

Potrivit clujust.ro, echipajele de pompieri- ambulanță și polițiștii au fost solicitați miercuri seara să intervină la un incident ce a avut loc pe strada Dealul Rozelor din Dej, unde un tânăr a căzut de la etajul unui bloc.

Conform vecinilor, tânărul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, iar în cădere, se pare că ar fi lovit o antenă parabolică atașată de fațada blocului, fapt ce i-ar fi atenuat căderea.

Citește și Șefii de la Fisc și Vamă care nu au proprietăţi sau maşini şi primesc bani de la rude

Potrivit surselor, tânărul este un student de top al Facultății de Drept, având note extrem de bune, la finalul semestrului anterior fiind în primii trei în ordinea mediilor din anul III de studiu. (Monitorul de Cluj)

Foto: depositphotos.com

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Uber și Bolt versus taxi. Ce alimentează conflictul  | Ziarul de Iași

Concurența dintre firmele de taxi tradiționale și serviciile de...

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia | Alba24

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba...