vineri, 3 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateUn tânăr a mers sute de kilometri pe bicicletă ca să facă...

Un tânăr a mers sute de kilometri pe bicicletă ca să facă o hartă cu toate punctele de colectare a deșeurilor din Timișoara

Potrivit Express de Banat, un tânăr din Timișoara a reușit să realizeze, în mod voluntar, o hartă cu toate punctele de colectare a deșeurilor din oraș. În total, Raul a parcurs 465 de kilometri pe bicicletă, timp de o lună și a inventariat 470 de astfel de puncte.

Tânărul a decis să vină în sprijinul timișorenilor prin realizarea unei hărți care să cuprindă toate punctele de colectare a deșeurilor din oraș pentru sticlă, ulei alimentar uzat, plus cele patru centre de colectare a deșeurilor voluminoase și de construcții rezultate din renovarea locuințelor.

Articolul integral, în Express de Banat!

Foto: captură www.econub.com

Citește și:

Citește și: Abuzul sexual online asupra copiilor, în creștere exponențială (presshub.ro)

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE