Una-i în plan, alta-i în realitate. Câte stații pentru încărcarea mașinilor electrice și hibrid funcționează la Galați

Data:

Primăria Galați a început, în martie 2020, demersurile pentru instalarea unei rețele extinse de 82 de stații de alimentare pentru mașinile electrice și hibrid.

La această oră, dintre acestea funcționează doar 21, amplasate la parcarea supraetajată aferentă blocului R5 de pe strada Roșiori. Alte câteva stații de reîncărcare, nu foarte multe, au fost amplasate prin efortul unor firme private.

Cât de pregătită este Primăria să susțină eco-mobilitatea cetățenilor posesori de mașini electrice și hibrid? Deocamdată, se pare că doar pe sfert, dacă e să ne luăm după cifre. Ba chiar deloc, afirmă autorul unei scrisori deschise care ne-a parvenit la redacție și care s-a semnat „Un cetățean”.

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro

Citește și: 3 orașe din România, selectate de Comisia Europeană pe lista celor 100 de orașe inteligente și neutre climatic

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...