Una-i în plan, alta-i în realitate. Câte stații pentru încărcarea mașinilor electrice și hibrid funcționează la Galați

Data:

Primăria Galați a început, în martie 2020, demersurile pentru instalarea unei rețele extinse de 82 de stații de alimentare pentru mașinile electrice și hibrid.

La această oră, dintre acestea funcționează doar 21, amplasate la parcarea supraetajată aferentă blocului R5 de pe strada Roșiori. Alte câteva stații de reîncărcare, nu foarte multe, au fost amplasate prin efortul unor firme private.

Cât de pregătită este Primăria să susțină eco-mobilitatea cetățenilor posesori de mașini electrice și hibrid? Deocamdată, se pare că doar pe sfert, dacă e să ne luăm după cifre. Ba chiar deloc, afirmă autorul unei scrisori deschise care ne-a parvenit la redacție și care s-a semnat „Un cetățean”.

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro

Citește și: 3 orașe din România, selectate de Comisia Europeană pe lista celor 100 de orașe inteligente și neutre climatic

Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Reduse la tăcere. Tacticile prin care victimele sunt intimidate să nu-și reclame agresorii

O tânără din Bihor, răpită şi forţată să se...

VIDEO Audiere în Parlamentul European pe tema dezinformării și propagandei ruse

Comisia specială privind ingerințele externe în toate procesele democratice din Uniunea Europeană, inclusiv dezinformarea, a Parlamentului European, a susținut, joi, audierea

Licitație pentru reabilitarea a 50 de km de linii de tramvai în București

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, săptămâna aceasta, llansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 16 linii de tramvai.

Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.